Προσελκύστε πελάτες και δημιουργήστε αύξηση κρατήσεων έξυπνα... - AboutHotelier

> Προσελκύστε πελάτες και δημιουργήστε αύξηση κρατήσεων έξυπνα

Πολλαπλασιάστε τα Media σας

Ο ανταγωνισμός με τα μεγάλα ονόματα ΟΤΑ και τους τεράστιους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ μπορεί να σας δυσκολέψουν να φτάσετε  στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να παράγετε την κυκλοφορία. Η αποτελεσματική χρήση των social media μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα ποσοστά πληρότητας, ιδιαίτερα με την αυξανόμενη σημασία που έχουν τη νέα χιλιετία στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Θα μπορούσατε επίσης, να εξετάσετε τη δυνατότητα ενός ελκυστικού και ευρηματικού βίντεο από το YouTube επιδεικνύοντας τα δωμάτια, τις ανέσεις και την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας, δίνοντάς στους υποψήφιους επισκέπτες μια γεύση από την εμπειρία που προσφέρει.

Αγαπήστε την τοποθεσία σας

Η πληρότητα δωματίων μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη εκτός περιόδων αιχμής, αλλά μπορεί να γίνει ευκολότερη από την αξιοποίηση του τι έχει να προσφέρει η περιοχή σας. Τοπικές εκδηλώσεις, εμποροπανηγύρεις ή φεστιβάλ είναι η τέλεια ευκαιρία για τις σχετικές ειδικές προσφορές και στοχευμένη διαφήμιση για να προσελκύσουν επισκέπτες, οι οποίοι σκέφτονται να έρθουν στην περιοχή. Επίσης, σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις και τα εστιατόρια να παρέχουν ειδικές προσφορές και υπηρεσίες, όχι μόνο το όνομά σας θα γίνει γνωστό σε περισσότερους ανθρώπους, αλλά και θα τους δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για να μείνουν μαζί σας.

Γνωρίστε τους καλεσμένους σας

Αν γνωρίζετε ποιο είναι το τυπικό πελατολόγιό σας, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να πουλάτε σ’αυτούς τις υπηρεσίες σας: ειδικότερα, φιλοξενώντας εκδηλώσεις που αποσκοπούν στο κοινό-στόχο σας θα μπορούσε να επιτρέψει σε σας να πουλάτε ομάδες δωμάτια σε μια στιγμή. Αφού οι επισκέπτες σας έχουν μείνει μαζί σας μία φορά, μπορείτε να δείτε πως θα τους δελεάσετε ή  να πάρετε προσωπικές συστάσεις, χρησιμοποιώντας ένα newsletter, το πρόγραμμα επιβράβευσης ή το σύστημα παραπομπής των πελατών. Πακέτα, last-minute specials offers, εκπτώσεις μακράς διαρκείας μπορεί να σας βοηθήσουν να γεμίσετε όλα τα δωμάτια και να κρατήσετε τους επισκέπτες σας ευχαριστημένους την ίδια στιγμή· ακόμα κι αν δώσετε μια σημαντική έκπτωση, αυτό θα μπορούσε να σας κοστίσει λιγότερο από τις ΟΤΑ προμήθειες.

Φρεσκάρετε την ιστοσελίδα σας

Πάνω απ ‘όλα, ο στόχος είναι να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες σας  να αγοράσουν απευθείας από εσάς. Εάν η ιστοσελίδα σας είναι φιλική  προς κινητές συσκευές, well laid-out και εύκολη στη χρήση, οι πελάτες θα είναι περισσότερο διατεθειμένοι να κολλήσουν  με σας καθ ‘όλη τη διαδικασία της κράτησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις προσκλήσεις σε δράση και τις συνδέσεις με τις σελίδες κράτησης, σε κάθε στάδιο. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα blog για να φρεσκάρετε το περιεχόμενό σας για SEO και να τραβήξετε επισκέπτες διαφημίζοντας τα αξιοθέατα της περιοχής.

Ειδικότερα, είναι σημαντικό να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη των πελατών σας και να τους δοθούν κίνητρα για να κάνουν κράτηση μέσω εσάς με αποτέλεσμα την αύξηση κρατήσεων στο ξενοδοχείο σας.. Η διαφάνεια και η ευκολία στη χρήση είναι ζωτικής σημασίας.

Έχετε ανακαλύψει μια αποτελεσματική στρατηγική για να βοηθήσει στην ενίσχυση της πληρότητας; Ξεκινήστε μαζί μας σήμερα!

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ