Φτιάξτε blog στη σελίδα του ξενοδοχείου σας και βρείτε νέους πελάτες - AboutHotelier
> Φτιάξτε blog στη σελίδα του ξενοδοχείου σας και βρείτε νέους πελάτες.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του να έχετε blog στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας. Είναι σχετικά οικονομικά για να το διατηρήσει κανείς και μπορεί να ισοβαθμήσει με την ιστοσελίδα σας σε απόδοση. Ένα σωστό blog πετυχαίνει επαναλαμβανόμενους πελάτες, αποτελεί πόλο έλξης για νέους επισκέπτες ή προβάλλει το ξενοδοχείο σας σε κάποιον που δε θα το έβρισκε διαφορετικά. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει την κατάταξή σας στο Google, αναδεικνύει την εικόνα του ξενοδοχείου σας, προωθεί ειδικές προσφορές και πακέτα και κατευθύνει τους ανθρώπους στα social media accounts με στόχο πάντα την αύξηση κρατήσεων.

Εάν ακόμη αναζητάς λόγους για να προχωρήσεις κι εσύ στη δημιουργία blog, σου έχουμε 5 λόγους που θα σε πείσουν να το κάνεις.

Νέοι πελάτες

Τα blogs είναι ένας τέλειος τρόπος για να κερδίσετε νέους πελάτες στην ιστοσελίδα σας. Στο blog σάς επισκέπτεται μία ευρεία γκάμα πελατών, και επίσης δίνει κίνητρο  στους επισκέπτες να επιστρέψουν για να διαβάσουν νέο περιεχόμενο. Τα blogs επίσης, δίνουν τη δυνατότητα να προσελκύσετε επισκέπτες που χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης για πληροφόρηση ή για συγκεκριμένα ξενοδοχεία, άρα καλό είναι να κάνετε το site σας μια έμπιστη πηγή για νέους πελάτες.

Ενημερωμένο website

Το site σας σίγουρα θα αποκτήσει ανοδική πορεία στην κατάταξη του Google! Ενημερώστε συχνά το blog σας με νέο περιεχόμενο. Οι μηχανές αναζήτησης συνήθως ψάχνουν για κάτι νέο και ενδιαφέρον κείμενο και εάν σταματήσετε να δημοσιεύετε τότε το site σας θα γίνει στάσιμο και η κατάταξή σας αυτομάτως θα μειωθεί. Άρα, τα blogs σας σώζουν, και κρατάνε το site σας ενημερωμένο και δυνατό σε περιεχόμενο.

 Δημιουργία ταυτότητας

Τα blogs είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε μια δυνατή ταυτότητα στον χώρο του τουρισμού. Εάν δεν ανεβάζετε καμιά πληροφορία, τότε είναι σαν να μην υφίσταστε στην αγορά. Γι’ αυτό το λόγο, χρησιμοποιείστε το blog σας για το δικό σας σίγουρο συμφέρον. Μοιραστείτε όλη τη σχετική πληροφορία του ξενοδοχείου και δημιουργήστε μια δυνατή ταυτότητα του ονόματός σας στην αγορά.

 Χτίσιμο σχέσεων

Οι περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους μέσω ενός σχολίου σε κάποιο από τα blog posts, παρά να καλέσουν στο ξενοδοχείο ή να στείλουν email. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε σχέσεις με τους επισκέπτες σας μέσω του blog απαντώντας στις ερωτήσεις τους. Άλλο ένα προτέρημα είναι ότι, εάν απαντήσετε μια δημοφιλή ερώτηση, τότε θα είναι εύκολο και για άλλους χρήστες να βρουν την απάντηση, ειδικά όταν ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης. Στην ουσία απαντάτε όχι μόνο σε έναν, αλλά σε πολλούς!

Προβολή προσφορών

Εάν θέλετε να προωθήσετε μια νέα προσφορά, ίσως να μην έχετε έναν ιδανικό χώρο για να προβάλλετε άμεσα την πληροφορία. Τα blogs είναι το καλύτερο μέσο για να επικοινωνήσετε με τους επισκέπτες σας λέγοντάς τους για τις νέες προσφορές σας και υπηρεσίες. Επίσης, οι μηχανές αναζήτησης θα τις καταχωρίσουν μέσα στη λίστα με τα αποτελέσματα για τους ανθρώπους που ψάχνουν μια ανάλογη πληροφορία. Τα blogs είναι μια υπέροχη πλατφόρμα για να αποθηκεύσετε όλη την πληροφορία που θέλετε να μοιραστείτε.

Παραπάνω είδαμε μόνο 5 από τα πλεονεκτήματα του να δημιουργήσεις ένα blog. Το blogging μπορεί να προσφέρει πολλά στο ξενοδοχείο σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα blogs βοηθούν να δώσετε ένα πιο ανθρώπινο χαρακτήρα στο ξενοδοχείο σας. Στην τουριστική βιομηχανία είναι πολύ σημαντικό για τους αναγνώστες να νιώσουν οικεία μαζί σας, και πως μπορούν να επικοινωνήσουν μ΄ εσάς.

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ