5 + 1 hotel website widgets που θα λατρέψετε! - AboutHotelier

Θέλετε να έχετε την καλύτερη ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας. Θέλετε να προσελκύετε τους θεατές να γίνουν direct bookers επιλέγοντας το κατάλυμα σας πάνω από όλους τους άλλους διαθέσιμους. Ξέρετε ότι ο ιστότοπος πρέπει να είναι φιλικός προς το κινητό και εύκολος στην πλοήγηση, έχετε όμορφες φωτογραφίες για να προβάλλετε όλα όσα έχει να προσφέρει το ξενοδοχείο σας … τι άλλο χρειάζεστε;
 
Πέρα από το να να διατηρείτε τον ιστότοπο σας σύγχρονο, οι καλύτεροι ιστότοποι ξενοδοχείων στοχεύουν πάντα στο να διευκολύνουν τους επισκέπτες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σχεδιασμού ταξιδιών όσο το δυνατόν περισσότερο.
 
Στο σημερινό blog, θα αναθεωρήσουμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ιστοτόπων ξενοδοχείων που μετατρέπουν τους θεατές σε απευθείας bookers.

 

1. Κουμπί «Κάντε Κράτηση τώρα»

 
Οι απευθείας κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας είναι ένα must. Κάντε τη διαδικασία όσο πιο απλή, με ένα widget που δείχνει στους επισκέπτες επιλογές που τον συμφέρουν παρουσιάζοντας του:
 

    • τις πιο οικονομικές ημερομηνίες
    • σχόλια πελατών τραβηγμένα από social media και OTAs
    • real time σύγκριση των τιμών σας με τις τιμές των OTAs

 
Όλα αυτά, απευθείας στο νόμισμα της χώρας του επισκέπτη, χωρίς αυτός να χρειάζεται να κάνει έξτρα βήματα.
 
Η AboutHotelier σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια ματιά στην εφαρμογή «price check widget», η οποία περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, και προσφέρει αυξήσεις στις απευθείας κρατήσεις έως και 54%. Ένα δείγμα πελατολογίου μας:
 
360 DEGREES HOTEL | ATHENS

› ABSOLUT MYKONOS | MYKONOS

› MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT | HALKIDIKI

MACEDONIA PALACE | THESSALONIKI

 

2. Δείξτε τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ λόγους να κλείσουν απευθείας από εσάς.

 

Ενσωματώστε ένα widget που να δείχνει σε διακριτικό σημείο της ιστοσελίδας σας τις προσφορές που έχετε αν κλείσουν απευθείας από εσάς. Κάντε τους επισκέπτες σας να νιώσουν ιδιαίτερη φροντίδα – ένα ποτήρι κρασί κατά την άφιξη; Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο; Η επιλογή είναι δική σας.
 

3. Live chat Hotel Website widget

 

Το να προσθέσετε εξυπηρέτηση πελατών στον ιστότοπο της ιστοσελίδας σας είναι μια εξαιρετική ιδέα για να κάνετε πιο εύκολη την κράτηση για άτομα που δεν θέλουν, ή δεν μπορούν να τηλεφωνήσουν απευθείας σε εσάς. Προσθέστε στην ιστοσελίδα σας κουμπί σύνδεσης με το messenger της σελίδας σας και δώστε την ευκαιρία στους επισκέπτες να σας δουν ως πρόσωπο και όχι ως επιχείρηση.
 

4. Click to Call Hotel Website widget

 

Η AboutHotelier προτείνει αυτό το κουμπί να το προσθέσετε μόνο στην εμφάνιση της ιστοσελίδας  σας σε κινητό. Ένα απλό κουμπί το οποίο οδηγεί απευθείας σε κλήση με το κατάλυμα σας, θα λύσει τα χέρια όσων χρειάζονται περαιτέρω διευκρινήσεις για εσάς.
 

5. Social Media Hotel Website widget

 

Τα κινούμενα κουμπιά που οδηγούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης  είναι ένας κομψός τρόπος για να ενθαρρύνετε την κοινή χρήση του καταλύματος σας. Βέβαια, προηγείται το να έχετε υλικό άξιο για δημοσίευση.
 
Ανάλογα με το κοινό που θέλετε να προσελκύσετε, κάντε τις ανάλογες δημοσιεύσεις στο blog της ιστοσελίδας και τραβήξτε ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Τι είδος δημοσιεύσεων ταιριάζουν στον ιστότοπο ενός ξενοδοχείου; Η AboutHotelier προτείνει:
 

  • εκδηλώσεις ή δραστηριότητες ανά εποχή

 

Είστε κοντά σε ένα δημοφιλή μονοπάτι; Υπάρχουν ειδικές δραστηριότητες ανά εποχή που μπορείτε να επισημάνετε; Οι επισκέπτες σας αναζητούν γραφική ομορφιά, περιπέτεια ή ρομαντισμό; Σκεφτείτε τον καθένα από τους τύπους πελατών σας: οικογένειες, millennials, νεαρά ζευγάρια, τύποι που αναζητούν τη περιπέτεια, και δείξτε τους όλα αυτά που το θέρετρο και η περιοχή σας έχουν να προσφέρουν μόνο γι’ αυτούς.

 

6. Εφαρμογή χάρτη με επιλεγμένες τοποθεσίες

 
Πριν την επιλογή ξενοδοχείου, είναι η επιλογή τοποθεσίας.
 
Μία εξαιρετική ιδέα για να παρουσιάσετε εύκολα και με εικόνα αυτά που έχει να προσφέρει η τοποθεσία σας, είναι να ενσωματώσετε τον επίσημο χάρτη της google, δείχνοντας μόνο τοποθεσίες που επιθυμείτε εσείς.
 
Οι περισσότερες ιστοσελίδες ξενοδοχείων διαθέτουν χάρτη, αλλά το widget χάρτη που χρησιμοποιούν συχνά δεν είναι εύχρηστο προς τον χρήστη. Δεν του δείχνουν κάτι διαφορετικό από αυτά που μπορεί και μόνος του να δει με μια απλή αναζήτηση στη google. Εσείς, πηγαίντε ένα βήμα παραπέρα και δείξτε τις πιο δημοφιλή τοποθεσίες που αναζητούν οι δικοί σας επισκέπτες. Δείξτε στον χάρτη τις προτάσεις σας, οι οποίες φυσικά μπορούν να είναι εμπνευσμένες από το τι αναζητά το κοινό – στόχος σας.
 
Ελάτε ένα βήμα πιο κοντά τους και κερδίστε τους!
 


 

Θέλετε μια νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας;

 
Εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια νέα ιστοσελίδα ή να πάτε την ήδη υπάρχουσα στο επόμενο στάδιο και θέλετε να μετατρέψετε περισσότερους θεατές σε direct bookers, τότε ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Ήρθε η ώρα να αναπτύξετε τη στρατηγική μάρκετινγκ που είναι κατάλληλη για εσάς με την ομάδα μας που ειδικεύεται στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και στο ψηφιακό μάρκετινγκ για ξενοδοχεία!

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑΕΣΠΑ